Intercanvi entre casals de gent gran de Montcada i Reixac i Mataró

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 00:00

Usuaris del Casal de la Mina va assistir ahir a un acte a la capital del Maresme i el 21 de novembre hi haurà una nova trobada, a la nostra ciutat.

Un total de 93 persones dels casals de gent gran de Mataró i de la Mina, de Montcada i Reixac, va participar ahir dimecres, 30 d’octubre, a una jornada d’intercanvi en el marc del programa ‘Ciutat Amigues de la gent gran’, al qual Montcada i Reixac està adherit. L’acte va tenir lloc a la capital del Maresme i va comptar amb la presència del regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre.

L’acte va consistir en fer grups de treball mixtes de les dues ciutats per tal de conèixer les activitats que es desenvolupen a cada equipament, com s’organitzen els tallers i què s’ofereix a les persones usuàries. Al migdia hi va haver una visita guiada al Casal Municipal de Cirera i un dinar per a tothom i la jornada va acabar amb una actuació dels grups artístics de ball en línia i d’havaneres del Casal de Mataró. El 21 de novembre Montcada i Reixac acollirà una jornada similar.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 14:03