Jornada d’intercanvi de casals de gent gran a la Casa de la Mina

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 00:00

Veïns de Mataró i de Montcada i Reixac, que ja es van reunir el passat 30 d’octubre al mataroní Casal de Cirera, repeteixen experiència al municipi.

Prop d’una vuitantena de persones provinents de casals de gent gran de Mataró i dels casals de la Mina i de Salvador Allende de Montcada i Reixac han participat avui dijous, 21 de novembre, a la segona jornada d’intercanvi de gent gran que s’organitza dins el programa ‘Ciutats Amigues de les persones grans’ i al qual Montcada i Reixac està adherit. L’alcaldessa, Laura Campos, el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre, i la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Mataró, Elizabeth Ruiz, han participat en l’acte d’agermanament que s’ha celebrat al Casal de gent gran Casa de la Mina (avinguda de la Unitat, s/n).

Durant la trobada, Campos ha agraït la visita dels casals mataronins i ha aprofitat per destacar els aspectes més importants del municipi. “A Montcada tenim moltíssim patrimoni cultural, històric i natural; per a nosaltres és un honor que ens visiteu i que conegueu una mica més de la ciutat, que us endugueu a casa la idea que Montcada no només és ciment o infraestructures, sinó que és patrimoni cultural, històric, natural i, sobretot, humà”. L’alcaldessa també ha volgut posar en relleu “el valor d’aquest intercanvi de ciutats, perquè crec que és important per millorar i dignificar els nostres pobles. A Montcada ens estem posant les piles per fer-ho possible i aconseguir una ciutat molt més amable i amiga de la gent gran”, ha assegurat.

Un cop finalitzada la trobada a la Casa de la Mina, els assistents han fet una visita guiada a la Casa de les Aigües per posteriorment celebrar una activitat de gimnàstica i ball per a persones grans i un dinar de germanor.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 14:32