La piscina exterior de Montcada Aqua no es podrà posar en marxa aquest estiu

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 12:00

L’Ajuntament i la direcció de Montcada Aqua han acordat no obrir la piscina exterior fins que no es solucionin definitivament els importants problemes de fuites que pateix la instal·lació. Els usuaris de Montcada Aqua podran continuar utilitzant gratuïtament com fins ara la piscina de la Zona Centre mentre no estigui operativa la del complex esportiu ubicat al Pla d’en Coll.

L’Ajuntament i l’empresa concessionària de Montcada Aqua, Geafe, han acordat que, finalment, la piscina exterior del complex esportiu no es podrà posar en funcionament aquest estiu. Des del passat mes d’abril empreses especialitzades han realitzat diferents actuacions per poder reparar totes les fuites d’aigua detectades però, tot i això, la piscina un cop plena i en funcionament continua perdent molts metres cúbics d’aigua diàriament. Les empreses han dictaminat que la piscina té un problema estructural. Davant aquesta situació, Ajuntament i Geafe han decidit no obrir fins que no es realitzi la reparació.

Els usuaris de Montcada Aqua podran continuar utilitzant gratuïtament la piscina de la Zona Esportiva Centre com a alternativa mentre no funciona la del complex esportiu de Montcada Aqua, que des de principi de juny està tancada per importants fuites d’aigua. També podran utilitzar l’espai de la piscina del carrer Tarragona com a solàrium i la piscina exterior es taparà i es delimitarà amb tanques.

El regidor d’Esports, Gerard Garrido ha explicat que “sabem que no és una decisió popular però no podem fer una altra cosa fins que se solucioni definitivament el problema estructural que té la instal·lació, que genera fuites de milers de litres d’aigua diàriament quan el vas s’omple íntegrament”. El regidor ha afegit que “no podem continuar amb aquestes importants fuites d’aigua i més amb l’actual situació de calor i sequera”. L’edil ha recordat que com a mesura per compensar les molèsties ocasionades als abonats del complex esportiu podran continuar accedint de forma gratuïta a la piscina de la Zona Centre.

Darrera actualització: 02.08.2022 | 10:12