Comença la inscripció als cursos i tallers 2019-2020, amb la novetat de la fórmula online

Dilluns, 16 de setembre de 2019 a les 00:00

L'oferta d'activitats és similar a la del curs anterior, amb novetats en matèria musical, expressió artística i nous monogràfics de manualitats.

Les inscripcions per als cursos i tallers de la Xarxa d’Equipaments per a la temporada 2019-2020 es posen en marxa aquest dilluns, 16 de setembre, i fins al dia 30. Aquestes activitats s’ofereixen a la Casa de la Vila, el Casal de la Mina, el Casino de Terra Nostra, els centres cívics Can Cuiàs, l’Alzina i La Ribera, el Kursaal i les Antigues Escoles de Mas Rampinyo (cursos de fotografia). Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la fórmula d’inscripció, que enguany és via Internet a bona part de les activitats, mitjançant aquest enllaç, a excepció dels cursos que l’IME ofereix al Kursaal, la majoria del Casal de la Mina, alguns d’expressió musical i els que organitzen les entitats. L’inici dels cursos anirà entre el 16 de setembre a la primera setmana d’octubre.


Inscripcions


Sobre el contingut de les propostes, l’oferta és similar a la del curs anterior, amb algunes novetats. En expressió musical, s’ofereix un curs de guitarra flamenca a la Casa de la Vila i a Can Cuiàs, càpsules sobre diferents expressions artístiques. Al Centre Cívic La Ribera s’incorporen activitats gratuïtes adreçades a dones, nous monogràfics de manualitats i de cuina i dels tallers de la Xarxa d’Intercanvi (XIC). A l’Alzina també són novetat els monogràfics de manualitats mentre que a la Mina hi ha dos tallers nou d’informàtica, monogràfics de manualitats i l’aula oberta de tennis taula. Tota la informació sobre contingut dels cursos, el calendari i els preus es pot consultar, en format digital, a www.montcada.cat, i al catàleg en paper distribuït pels diferents equipaments municipals.

Darrera actualització: 16.09.2019 | 16:23