Els cursos i tallers 2019-2020 arriben amb la novetat de la inscripció per Internet

Dimarts, 23 de juliol de 2019 a les 09:00

El programa manté bona part de les propostes del curs anterior, amb novetats en expressió músical i artística i l'organització de monogràfics de manualitats.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ja ha fet públic el catàleg dels cursos i tallers de la Xarxa d’Equipaments per a la temporada 2019-2020, que s’ofereixen a la Casa de la Vila, el Casal de la Mina, el Casino de Terra Nostra, els centres cívics Can Cuiàs, l’Alzina i La Ribera, el Kursaal i les Antigues Escoles de Mas Rampinyo (cursos de fotografia). Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la fórmula d’inscripció, que enguany serà per Internet a bona part de les activitats, mitjançant l’enllaç aplicacions.montcada.cat/cursostallers, a excepció dels cursos que l’IME ofereix al Kursaal, la majoria del Casal de la Mina, alguns d’expressió musical i els que organitzen les entitats. El termini general per apuntar-s’hi anirà del 16 al 30 de setembre; l’IME obrirà la matrícula el 2 de setembre i el Casal de la Mina, del 5 a al 16 de setembre. L’inici dels cursos anirà entre el 16 de setembre a la primera setmana d’octubre.

Sobre el contingut de les propostes, l’oferta és similar a la del curs anterior, amb algunes novetats. En expressió musical, s’ofereix un curs de guitarra flamenca a la Casa de la Vila i a Can Cuiàs, càpsules sobre diferents expressions artístiques. Al Centre Cívic La Ribera s’incorporen activitats gratuïtes adreçades a dones, nous monogràfics de manualitats i de cuina i dels tallers de la Xarxa d’Intercanvi (XIC). A l’Alzina també són novetat els monogràfics de manualitats mentre que a la Mina hi ha dos tallers nou d’informàtica, monogràfics de manualitats i l’aula oberta de tennis taula. Tota la informació sobre contingut dels cursos, el calendari i els preus es pot consultar, en format digital, a www.montcada.cat, i a principi de setembre es distribuirà el catàleg en paper pels diferents equipaments municipals.

 

Darrera actualització: 22.07.2019 | 13:09