L’Ajuntament i entitats culturals celebren l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Montcada i Reixac

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 08:00

A partir de les 11 h començaran les activitats previstes a la plaça de l’Església.

Un any més, aquest dimecres 11 de setembre, l’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Després de la tradicional hissada de la senyera començarà el torn dels parlaments, on intervindrà l’alcaldessa, Laura Campos, i Montserrat Vilarrasa, veïna del municipi i membre de la Fundació Catalana Síndrome de Down i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Vilarrasa va participar el passat mes de juny a una reunió de l’ONU celebrada a Nova York, on va defensar els drets de les persones amb diversitat funcional.

El programa d’actes de la Diada continuarà amb l’actuació de la Coral Mare de Déu del Turó i de l’Associació Musical Giravolt, que oferiran dues peces musicals, que també interpretaran el Cant dels Segadors després de l’ofrena floral que l’alcaldessa i els portaveus municipals faran davant l’escultura La força de la terra en nom de tota la ciutat. L’acte institucional finalitzarà amb l’actuació dels Castellers de Montcada i Reixac.

Actualització: en cas de pluja, la celebració de l'acte institucional de la Diada podria ser traslladada a l'interior de l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12).

Darrera actualització: 10.09.2019 | 14:19