Montcada i Reixac commemora el Dia Internacional de la Pau 2021

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament proposa el visionat d’una entrevista i d’una pel·lícula i a l’octubre munta una exposició a la Biblioteca Elisenda, sobre Hiroshima i Nagasaki.

Amb motiu del Dia Internacional de la Pau, que es commemora aquest dimarts, 21 de setembre, l’Ajuntament proposa el visionat de dos audiovisuals. D’una banda, una entrevista al periodista i fotògraf Gervasio Sánchez, expert en conflictes armats. L’altre proposta és la pel·lícula ‘Persèpolis’, pel·lícula francesa d’animació del 2007, basada en la novel·la gràfica homònima de Marjane Satrapi, que parla de Marjane, una nena qui viu a l’Iran de la dècada dels anys 70 del segle XX, en una família occidentalitzada i que es posa en contacte amb idees polítiques d’esquerra.

En el marc d’aquesta commemoració, del 20 d’octubre al 20 de desembre, la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) acollirà l’exposició fotográfica ‘Hiroshima i Nagasaki: els únics atacs atòmics de la història’, del fotoperiodista Lucas Vallecillos, qui inaugurarà la mostra el dia 20 (18 h).

Darrera actualització: 05.07.2023 | 11:18