La Festa Major acollirà una nova edició de la Fira del Comerç Just i la Sostenibilitat

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

L’activitat tindrà lloc el 5 de juny al carrer Major i comptarà amb diversos tallers familiars i jocs de gran format.

La Fira del Comerç Just i la Sostenibilitat es torna a celebrar a Montcada i Reixac en el marc de la Festa Major 2022. Les activitats tindran lloc el 5 de juny al carrer Major, cantonada amb carrer Generalitat, d’11 a 14 h. Hi haurà tallers infantils i jocs de gran format.

Un dels tallers és d’hort-art i joc, sobre horticultura ecològica per crear un test. Una altra activitat consistirà en la creació d’ocells de paper, amb l’associació La Horda. Altres dues propostes són un taller d’estampació de bosses i un altre de piruletes de xocolata i també hi haurà un taller de creació de titelles amb mitjons (cal portar-los de casa) i un altre de fer bosses amb samarretes (cal portar samarretes de casa).

La Fira del 5 de juny és l’acte central del programa sobre Comerç Just i Sostenibilitat que coordinada l’Ajuntament, que pretén visibilitzar alternatives al comerç convencional, com el comerç just i la banca ètica. El programa d’activitats s’allargarà fins al 24 de novembre, amb tallers i exposicions que es faran majoritàriament al Centre Cívic Can Cuiàs i a la Biblioteca Elisenda.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 12:03