Crida a la participació ciutadana amb el debat públic del Pla Director Urbanístic Metropolità

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 09:00

Totes aquelles persones o col·lectius interessats en participar en aquestes sessions poden inscriure's al següent enllaç: https://urbanisme.amb.cat/formulari-inscripcions.

Cerdanyola del Vallès acollirà, el pròxim dimarts 29 d’octubre a les 19 h, el debat ciutadà del Pla Director Urbanístic (PDU) Metropolità; una acció de plantejament urbanístic supramunicipal que estableix els grans objectius i les principals directrius a desenvolupar en els propers anys a l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquest àmbit participen els municipis de Badia, Barberà, Cerdanyola, Ripollet, Sant Cugat i Montcada i Reixac. L’acte tindrà lloc al local Ca N’Altamira, (avinguda Primavera, 2-10; l’antiga biblioteca).

Durant els processos participatius del PDU Metropolità, que van començar el 25 de setembre a Sant Feliu del Llobregat i finalitzaran el proper 9 de desembre a Barcelona, es posen a debat temàtiques d’interès per a la ciutadania com la infraestructura verda, la cohesió social, el cicle de l’aigua i energia, la mobilitat sostenible, el desenvolupament socioeconòmic i la governabilitat metropolitana.

Actualment el procés de participació es troba en la primera de les seves dues fases. Un cop finalitzi el període d’informació pública i l’aprofundiment en el contingut del PDU, es farà el retorn dels resultats. En aquesta segona fase es programaran dues sessions: una on se sintetitzaran els resultats dels debats territorials, i una altra on s’exposaran les visions temàtiques sorgides dels debats amb els col·legis i dels tallers amb les associacions, els operadors i els grups d’interès.

El president de l'Àrea Territorial de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, Jordi Sánchez, intervindrà durant la inauguració del PDU metropolità en qualitat de vicepresident de desenvolupament de polítiques urbanes de l'AMB.

Darrera actualització: 21.10.2019 | 09:12