Campanya municipal per incentivar el comerç local aquest Nadal

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 14:00

El consistori ha presentat la campanya comercial de Nadal, que es posa en marxa avui i que té com a lema ‘Torna la il·lusió a Montcada i Reixac, fem els desitjos realitat’.

‘Torna la il·lusió a Montcada i Reixac. Fem els teus desitjos realitat!’ és l’eslògan de la campanya que realitza la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Montcada i Reixac per promoure les compres als comerços locals per a aquest Nadal. Aquest matí, l’alcaldessa, Laura Campos, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, i Helena Abril, presidenta de Montcada Centre Comerç han presentat la campanya aquest migdia a la plaça de l’Església.

Enguany el contingut de la campanya del cartell, realitzada per l’empresa Som, s’inspira en l’antic costum d’alguns professionals –com els carters o els vigilants de nit– de distribuir postals per Nadal entre els seus clients. Amb una imatge actual, la campanya il·lustra professionals de diferents sectors comercials que desitgen bones festes a la clientela, concretament, de les botiges de moda, d’alimentació, bars i restaurants, sanitat, subministraments i tallers mecànics, oficines i centres d’estètica, perruqueries i cosmètica. Les imatges, realitzades per Albert Aran, també inclouen un espai emblemàtic del municipi: les esglésies de Montcada i Reixac i de Sant Pere de Reixac, Montcada Aqua, la Torre Vila, la Casa de la Vila, l’estació de Mas Rampinyo, la Casa de les Aigües i el Centre Cívic Can Cuiàs.

Durant la presentació, l’alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que “té com a objectiu fomentar entre els consumidors la compra al comerç de proximitat i evitar haver de desplaçar-se per anar a comprar, ja que es poden trobar tots els productes necessaris als comerços a Montcada i Reixac”. Per la seva banda, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, ha destacat la importància d’aquesta campanya nadalenca i del suport del consistori al comerç local i ha recordat que “accions com l’encesa de llums del passat dissabte i la fira de Nadal dels propers 18 i 19 de desembre tenen com a finalitat d’incentivar les compres a nivell local”.

La campanya inclou diversos elements. D’una banda, els 580 comerços del municipi distribuiran 8 models de targetes nadalenques entre la seva clientela –se n’han elaborat 25.000–, hi haurà cartells de grans dimensions al mobiliari urbà i un vídeo que es podrà veure a les xarxes socials i al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 12:36