Servei d'ocupació: Borsa de treball

Busques feina? Treballes però vols millorar la teva ocupació? T'incorpores per primera vegada al mercat laboral?

La Borsa de treball és un recurs d'intermediació laboral que ofereix l'Ajuntament de Montcada i Reixac de forma gratuïta, la finalitat del qual és posar en contacte els/les demandants de feina amb les ofertes de treball de les empreses.  

Per accedir a les ofertes de la borsa de Treball de l'Ajuntament cal donar-s'hi d'alta.  Si no estàs inscrit/a  pots omplir el formulari de contacte, demana cita  mitjançant l'adreça electrònica promocioeconomica@montcada.org o per telèfon: 935 648 505. 

Un cop inscrit realitzarem una entrevista ocupacional on introduirem el seu currículum a la nostra  base de dades i l'ajudarem a dissenyar el procés de recerca de feina més adequat a les seves necessitats. 

Un cop realitzada l'entrevista, passarà a formar part de la borsa de treball i podrà accedir a tots els nostres serveis i les nostres ofertes de feina.

Un cop inscrit a la Borsa de treball, podrà consultar les ofertes de feina a través del web www.diba.cat/slo 

Regularment es publiquen les ofertes laborals que les empreses ubicades al municipi fan arribar al servei de promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Centre Cívic 'Antigues Escoles' de Mas Rampinyo

Carrer Alt de Sant Pere, 73 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 648 505
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 14 h (agost, consultar)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.10.2021 | 08:18