Casal de Gent Gran Casa de la Mina

El Casal de Gent Gran Casa de la Mina és espai per les persones grans de Montcada i Reixac. Pots trobar diferents tallers i activitats.

El Casal de Gent Gran Casa de la Mina és un edifici que va ser recuperat per l'Ajuntament com espai per les persones grans de Montcada i Reixac. Aquest equipament està situat a mig camí del barri de la Ribera i Can Sant Joan, al Parc de les Aigües.
La Casa de la Mina és un edifici emblemàtic per la seva història, el Rec Comtal. Aquest equipament i el seu entorn té una gran bellesa física i forma part del patrimoni cultural del municipi.
Les activitats que es realitzen al Casal estan a l'abast de totes les persones però en especial a les persones grans de Montcada i Reixac i forma part de la Xarxa d'Equipaments municipals.
Tallers que pots trobar: ball en línia, gimnàstica de manteniment, pintura, cant coral, informàtica, teatre, puntes de coixí, sevillanes o tai-txi.També es realitzen activitats de dinamització coincidint amb el calendari festiu i excursions.

La fitxa de cessió d'espais s’ha de registrar per instància electrònica

Avinguda de la Unitat, s/n - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 644 418
Adreça electrònica: caalamina@montcada.org
Horari:  
Dilluns a divendres: de 9.30 a 12.30 h i de 16 a 20 h
Dissabtes i diumenges: tancat
Agost, tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.09.2023 | 10:01