Montcadasons 2024

Dimecres, 13 de març de 2024 a les 12:05

Bases per a la participació

1. PARTICIPACIÓ

L’objecte d’aquestes bases és regular la participació de solistes i grups musicals a la mostra MontcadaSons 2024, que tindrà lloc en el marc dels actes programats a la Festa Major de Montcada i Reixac, del 17 al 20 de maig de 2024.
L’activitat va adreçada a músics solistes nascuts o empadronats a Montcada i Reixac i a grups musicals en què, almenys, un dels seus components sigui nascut o empadronat a Montcada i Reixac.
L’activitat proposada va adreçada exclusivament als músics, és a dir, a les persones que a l’escenari fan ús d’algún instrument musical, inclosa la veu.

2. INSCRIPCIÓ

El full d'inscripció es pot aconseguir:

  • A la consergeria de la Casa de la Vila (c. Major, 32), de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores, i dissabtes, de 10 a 14 hores.
  • A la web www.montcada.cat.

La documentació demanada es pot presentar fins al 2 d’abril de 2024:

3. DOCUMENTACIÓ

  • Full d’inscripció amb les dades personals dels integrants del grup o del solista:
    • Nom i cognoms
    • Data i lloc de naixement
    • Adreça
    • Mòbil
    • Mail
    • Especialitat instrumental
  • Material gravat, d’una acceptable qualitat sonora, amb una mostra del què fan els intèrprets.
  • Una fotografia del grup o del solista.
  • Fitxa tècnica.

4. SELECCIÓ

La selecció dels grups o solistes guanyadors es farà en dues fases:

  1. Entre el material gravat presentat es farà una primera tria per escollir un màxim de 10 solistes o grups.
  2. Els qui passin aquesta tria hauran de fer una actuació de 10 minuts en directe el dissabte 20 d’abril de 2024, al matí, a l’Auditori Municipal, on s’escollirà un màxim de 6 grups o solistes guanyadors. Els altres 4 passaran a formar part d’una reserva, per si de cas algún guanyador no pogués complir amb les condicions d’actuació a la Festa Major 2024.

El jurat encarregat de seleccionar els grups o solistes guanyadors estarà format per tècnics de la regidoria de Cultura i Patrimoni i músics professionals.

5. PREMIS

Una actuació en directe, de 40 minuts de durada, en el marc dels actes programats a la Festa Major 2024. Per aquesta activitat els grups o solistes sel·leccionats rebran una aportació de 1.000 € (caldrà deduir-ne les retencions establertes per llei).
Es premiaran un màxim de 6 grups o solistes i la resta quedarà en reserva per si algun premiat no pogués complir amb les condicions establertes.
Els grups o solistes premiats hauran de complir estrictament els horaris programats per l’organització, en cas contrari, no podran portar a terme la seva actuació i l’organització escollirà entre els grups o solistes de reserva als qui puguin complir amb els horaris establerts.

6. RESOLUCIÓ FINAL

La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva el dret d’organitzar l’esdeveniment, quant a les disposicions tècniques i als horaris d’actuació dels músics, en relació a les necessitats pertinents de la resta d’actes organitzats amb motiu de la Festa Major 2024, ja que l’activitat està inclosa dintre dels actes programats a dita Festa Major.
Tret els seus propis instruments, tant en l’audició prèvia com a l’actuació final, tots els músics hauran d’utilitzar l’equip tècnic proporcionat per l’organització, ningú podrà portar cap material propi.
El jurat resoldrà qualsevol incidència que es pugui produir durant el desenvolupament de l’activitat i la resolució final serà irrevocable.
El fet de participar en aquest Concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Darrera actualització: 19.03.2024 | 11:11