Tècnic/a mitjà/ana informàtic/a

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 00:00

Estat: EN PROCÉS
El termini de presentació de sol·licituds finalitzava el 15 de gener

Places: 1

Com es pot tramitar?

Les persones interessades en participar en el procés de selecció, sempre que reuneixin tots els requisits exposats, des del dia 12 de gener de 2021 fins el dia 15 de gener de 2021, ambdós inclosos, seguint les indicacions següents:

TELEMÀTICAMENT

 Com fer el tràmit electrònicament?

  1. Cal descarregar-se el model de sol·licitud, omplir-la i guardar-la a l'ordinador des d'on s'està fent el tràmit

  2. També cal tenir preparada i guardada a l'ordinador la documentació complementària necessària amb format .PDF (si no es té en format electrònic, cal escanejar-la prèviament) 

  3.  Seguidament, un cop tingueu tota la documentació a punt, podeu seguir amb la tramitació mitjançant instància electrònica al següent enllaç:

    • PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS (A PARTIR DEL 12 DE GENER. Haureu d'omplir la instància amb les dades que us demana i ajuntareu la documentació: model de sol·licitud i documentació complementària).

Suport a la tramitació electrònica

En aquest VÍDEO-TUTORIAL us expliquem, pas a pas, com presentar una instància de manera electrònica.

Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu dirigir a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, trucant al telèfon 935648505.
 

Logo Ajuntament + Promoció Econòmica i Ocupació  Logo AMB

Aquesta acció es porta a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023

Darrera actualització: 18.01.2021 | 09:17