Xerrada sobre els riscos de l’abús dels jocs en línia i les apostes

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00

L’acte forma part de la campanya Juga amb cap i es farà en format digital aquest dimecres, 10 de novembre (19 h). Hi haurà traducció en llengua de signes catalana.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ofereix aquest dimecres, 10 de novembre (19 h) una xerrada per a les famílies sobre els riscos dels jocs en línia i apostes, a càrrec de Cristina Martínez, doctora en Psicologia de la unitat de joc patològic de l’Hospital de Mataró. L’acte forma part de la campanya Juga amb cap, que s’emmarca en les accions del Pla Local en Drogues i Pantalles i del Punt d’Assessorament en Salut (PASSA).

Els jocs d’atzar i les apostes a les xarxes són fenòmens en clara progressió, que han impactat entre l’adolescència el jovent. Aquest tipus de jocs tenen un alt potencial d’addicció entre la població i a més, entre el jovent, existeix una baixa percepció del risc que poden comportar. L’objectiu de la xerrada és informar i prevenir sobre els riscos associats al joc en línia o d’atzar i les apostes.

Per participar a la xerrada es recomana fer inscripció prèvia contactant amb el PASSA: passa@montcada.org/633 334 753. La sala virtual s’habilitarà al web www.montcada.cat. L’acte és accessible i hi haurà intèrpret en llengua de signes catalana.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 11:34