Xerrada de l'especialista en addiccions a pantalles Eva Porta el 18 de març

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

L’activitat s’adreça a famílies amb infants entre 6 i 12 anys i s’emmarca en el Pla Local de Prevenció en Drogues i Pantalles.

La psicòloga i psicopedagoga Eva Porta oferirà en pròxim 18 de març (19 h) una xerrada en línia adreçada a les famílies, sobre el bon ús de les pantalles a primària. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia al correu electrònic passa@montcada.org o bé trucar o enviar un whatsapp al mòbil 633 334 753. La sessió s'oferirà per la plataforma Zoom i s'hi podrà accedir pel web www.montcada.cat una estona abans de l'inici de l'acte.

La xerrada forma part del Pla Local de Prevenció en Drogues i Pantalles, que durant el curs 2020-2021 dedica majoritàriament les seves accions a la prevenció en aquest àmbit, amb la campanya ‘Reconnecta’t’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és prevenir sobre els problemes físics, socials i cognitius que pot comportar un ús abusiu de les pantalles entre infants i joves. La campanya se centra en prevenir i sensibilitzar sobre el bon ús de les pantalles, amb diferents accions que tenen lloc durant aquest curs, diferents en funció de la franja d’edat.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 13:16