La visita de l’alumnat d'El Viver dona inici al programa ‘Coneguem l’Ajuntament’

Dijous, 14 de febrer de 2019 a les 00:00

És tracta d'una iniciativa del consistori que permet que els alumes de diverses escoles municipals puguin conèixer per dins les instal·lacions i activitats de Ajuntament.

Els nens i les nenes de tercer A de primària de l’escola El Viver han visitat aquest dijous l’Ajuntament de Montcada i Reixac per conèixer de primera mà el seu funcionament i algunes de les seves instal·lacions. Els alumnes han pogut estar al despatx de l’alcaldessa i conversar amb Laura Campos, qui els hi ha explicat com des de l’Ajuntament es treballa pel benestar de tots i totes les montcadenques. L’alcaldessa també ha volgut comentar algunes activitats enfocades a un públic infantil i juvenil que se celebren a Montcada i Reixac, com la Fira del Llibre del proper dissabte 23 de febrer.

Posteriorment, els nens i les nenes de El Viver han visitat les instal·lacions de Montcada Comunicació, on han pogut conèixer com funciona la redacció de La Veu de Montcada i els estudis de Montcada Ràdio. Finalment, han participat en una xerrada sobre la importància de separar correctament els residus a casa que ha acabat amb l’entrega de la nova guia de residus que l’Ajuntament ha presentat aquesta setmana.

Durant les properes setmanes està prevista la visita d’uns 300 alumnes provinents d’altres escoles de Montcada com El Turó, Mitja Costa, Font Freda, FEDAC, La Salle, Elvira Cuyàs i l’Escola Reixac.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 13:05