L'activitat 'Coneguem l'Ajuntament 2019' finalitza després de la visita de gairebé 300 alumnes

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 00:00

La visita de l'alumnat de 3r A de primària de l'escola Reixac posa punt final a quatre mesos on els més petits han pogut visitar les instal·lacions del consistori.

Prop de 300 nens i nenes de diferents escoles de Montcada i Reixac han format part d'una activitat pensada perquè els alumnes de 3r de primària coneguin de primera mà com funciona l'Ajuntament montcadenc. El primer grup en participar al 'Coneguem l'Ajuntament' va ser l'alumnat de 3r A de l'Escola El Viver; una visita que va tenir lloc el passat mes de febrer. Els alumnes han començat sempre visitant el despatx de l'alcaldessa, Laura Campos, qui els rebia per explicar quines són les seves funcions com a alcaldessa de la ciutat i alhora escoltar les preguntes que li feien arribar.

Al llarg d'aquests últims quatre mesos, els alumnes també han visitat les instal·lacions de Montcada Comunicació, on han pogut conèixer el funcionament de la redacció de La Veu de Montcada i els estudis de Montcada Ràdio. Finalment, han participat en una xerrada dinàmica sobre la importància de separar correctament els residus a casa que acabava amb l'entrega d'una guia de residus editada per l’Ajuntament.

El 'Coneguem l'Ajuntament' és una iniciativa de la Regidoria d'Educació que es porta celebrant des de fa gairebé 20 anys i que pretén que els nens i nenes coneguin de prop l'administració local.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 14:30