Nou servei perquè el comerç local i emprenedors es formin online

Divendres, 27 de març de 2020 a les 00:00

El consistori s'ha adherit al portal Digiempren, de la Diputació de Barcelona, i ofereix formació per entrar amb èxit als negocis per Internet.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac s’ha adherit a la plataforma Digiempren (digiempren.diba.cat), promoguda per la Diputació de Barcelona, de continguts digitals per a professionals del comerç i emprenedors. En aquest portal es pot estar al dia dels temes relacions amb el comerç online i s’adreça a persones que tenen un establiment físic i volen obrir un negoci digital i també a persones creadores locals, professionals que dissenyen i creen productes de consum i el volen vendre per Internet.

Els comerciants i emprenedors de Montcada i Reixac poden accedir ja als cursos en línia que ofereix aquest nou servei, de forma gratuïta. Les formacions són de tres setmanes de durada i compten amb vídeos tutorials, material descarregable, exercicis voluntaris i un fòrum de persones usuàries i formadores per intercanviar informació i plantejar i atendre dubtes. Els cursos que s’ofereixen des de Digiempren són diversos i es dediquen a àmbits com la logística en comerç online, l’atenció al client, el telèfon mòbil com a eina de feina, els plans de màrqueting, les xarxes socials, com obrir una botiga o fer fotografies professionals, entre d’altres. Per a més informació, consulteu el web de Digiempren o bé, envieu un correu electrònic a comerc@montcada.org.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 09:41