Una desena d’entitats i empreses de Montcada i Reixac col·labora amb ‘Regala il·lusions’

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 13:00

L'Ajuntament ha fet un acte d'agraïment als col·lectius que donen suport a aquesta iniciativa perquè els infants de famílies vulnerables tinguin regals per Nadal.

Una desena d’entitats i empreses del municipi col·labora amb la campanya ‘Regala il·lusions’ 2019, amb la donació de material escolar o bé, aportacions econòmiques. En concret, hi han pres part l’AMPA de l’escola Font Freda, l’AMPA de l’escola Fedac, l’escola La Salle, l’Escola Bressol Municipal Font Freda, l’associació El Refugi-Piedras Vivas, l’església Evangèlica Es x Fe, l’assemblea de Creu Roja de Ripollet, Cerdanyola i Montcada i Reixac, Montcada Solidària, Adimir i l’empresa Sicma 21. L’Ajuntament ha organitzat avui dimecres, 11 de desembre, un acte per agrair les entitats el seu suport. “Moltes gràcies pel vostre compromís davant les injustícies”, ha expressat l’alcaldessa, Laura Campos, a les entitats.

Per novè any consecutiu, l’Ajuntament organitza la campanya ‘Regala il·lusions’, per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya l’organitza el consistori, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi. Caixabank, gràcies a l'Obra Social "la Caixa" hi dona suport, amb l'aportació de 4.000 euros. La campanya de joguines va començar al 2011 i des d’aleshores fins a l’actualitat, la mitjana de canalla que ha rebut joguines per Nadal mitjançant aquesta iniciativa és de 350 infants. En aquesta edició, arran l’increment de sol·licituds per participar-hi, es podrà ampliar la campanya a una quinzena de famílies més. Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes o no violentes.

La ciutadania i les entitats hi poden col·laborar amb la compra d'un bolígraf amb motius nadalencs que es poden adquirir a l'edifici de l'Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6) i a establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de la campanya. Les persones que a títol particular vulguin aportar material escolar i llibres, ho poden portar a la Casa de la Vila (Major, 32).

Darrera actualització: 11.12.2019 | 13:34