Un 60 que somriu serà la imatge de 'Montcada Ciutat Amiga de les persones grans'

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 00:00

El logotip és obra del barceloní Carlos Esteban, triat entre les set obres participants, que es poden veure al Casa de la Mina fins al 31 de gener.

Carlos Esteban, de Barcelona, és el guanyador del concurs del logotip que identificarà el projecte ‘Montcada, ciutat amiga amb la gent gran’, que té per objectiu impulsar polítiques d'envelliment actiu i adaptar l'entorn i els serveis perquè les persones grans visquin amb seguretat, de forma saludable i participin en el dia a dia del municipi. El veredicte es va donar en el marc de la festa de benvinguda al Nadal organitzada al Casal de la Mina. El certamen està dotat amb 500 euros i ha comptat amb la participació de set treballs.

El logotip premiat busca la simplicitat a l’hora d’intentar crear un símbol capaç de representar un gest amistós i de complicitat amb la ciutadania a través d’un major de 60 anys (>60) que somriu i a la vegada pica l’ullet, aportant les habilitats pròpies del llenguatge de les emoticones textuals. El jurat del certamen estava format per representants de les associacions de gent gran del municipi i dels departaments de Cultura i Patrimoni i Comunicació Municipal de l'Ajuntament. Els logotips presentats es poden visitar al Casal de la Mina (avinguda de la Unitat, sn) fins al 31 de gener.

Darrera actualització: 19.12.2018 | 12:10