Taller per a agents de l'esport i del lleure sobre prevenció de drogues

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 00:00

La formació és gratuïta, l'ofereix el servei PASSA i tindrà lloc els dies 23 i 30 de novembre, de 16 a 20 h, a la Casa de la Vila.

El Punt d'Informació i Assessorament sobre drogues, el PASSA, ofereix un taller gratuït per a monitors i agents de l'esport i del lleure, amb l'objectiu de donar-los eines en matèria de prevenció i intervenció en matèria d'addiccions. La formació, organitzada per la Diputació de Barcelona, tindrà lloc els dies 23 i 30 de novembre, de 16 a 20 h, a la Casa de la Vila (Major, 32). Les persones interessades a participar-hi poden contactar amb el PASSA; presencialment, a la Casa de la Vila (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres); al telèfon 633 334 753 i a l'adreça de correu electrònic passa@montcada.org.

El taller parteix de la base que el tractament de les conductes de risc entre el jovent només es pot abordar des d'un punt de vista  multidisciplinar. En aquest sentit, la pràctica de l'esport i el lleure esdevenen eines preventives de primer ordre per les seves característiques educatives, lúdiques i socialitzadores. En aquest sentit, les persones vinculades a l'esport poden esdevenir agents preventius i detectors de conductes de risc relacionades amb el consum de drogues.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 11:24