Els Ajuntaments de Montcada i Reixac i Ripollet acompanyen els treballadors de Lidl durant la seva jornada de vaga

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 12:00

Laura Campos, juntament amb altres regidors del consistori i de l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, ha recordat el paper essencial que han tingut els treballadors de supermercats durant els pitjors moments de la pandèmia de la COVID-19.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha assistit aquest matí a la concentració que els treballadors i treballadores de Lidl en suport a la jornada de vaga convocada per avui dijous, 4 de juny. La plantilla reclama que es tinguin en compte els acords que s’havien pactat amb l’empresa a l’inici de l’estat d’alarma i que es garanteixin les mesures de seguretat i prevenció davant el virus tant pels empleats com pels clients.

Campos, que ahir va mantenir converses amb el comitè d’empresa i amb representants del consell d’administració de Lidl, confia que l’empresa escolti les demandes dels treballadors i apliqui els canvis que siguin necessaris. “Segons vam parlar ahir, Lidl està obert a continuar negociant. Esperem que continuïn apostant per un diàleg obert amb els treballadors i que portin a bon terme demandes com assegurar un retorn segur amb totes les garanties de prevenció i es retornin les hores extres que han hagut de treballar durant aquests mesos tan complicats”. L’alcaldessa també ha recalcat el paper vital que els treballadors i treballadores de supermercats han tingut a l'hora de garantir el subministrament de productes de primera necessitat durant la pandèmia de la COVID-19.

Per la seva banda, Osuna ha assegurat que tant Ripollet com Montcada i Reixac aposten per garantir “una ocupació estable i de qualitat” a tots dos municipis. Així mateix, ha demanat a l'empresa que no posi en risc la salut de la plantilla. “Lidl ha d’avantposar les condicions laborals i les reivindicacions que treballadors i sindicats fan des del sentit comú per sobre dels seus beneficis econòmics i empresarials”, ha destacat.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 15:28