El setè pla d’asfaltat se centra en el carrer Clavell i la riera de Sant Cugat

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 08:00

Aquest diumenge 6 d’octubre comencen les obres del setè pla d’asfaltat al municipi, una actuació que provocarà afectacions puntuals al trànsit.

L’empresa Sorigué Sau és la responsable de l’actuació, que preveu l’asfaltat del carrer Clavell, la riera de Sant Cugat i un tram del lateral de la C17. La intervenció està subvencionada per la Diputació de Barcelona i que té un cost de 260.000 euros, El regidor de Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha afirmat que "tot i que sabem que aquest pla és insuficient, treballem per millorar els carrers del municipi” i ha afegit que "donada la situació financera d’aquest ajuntament, estem destinant molts esforços perquè per al consistori és una prioritat el manteniment de carrers i equipaments".

Les obres s’iniciaran diumenge, 6 d’octubre, amb l’asfaltat d’un tram ubicat sota el pont de la línia R3, al lateral de la C17 en sentit Barcelona. La intervenció es farà en un sol dia per minimitzar les afectacions al trànsit. Els vehicles que es dirigeixin en direcció a Ripollet i als polígons industrials Can Tapioles, Foinvasa i Molí d’en Bisbe hauran de desviar-se pel carrer Frederic Mompou i creuar el barri de Mas Duran. L’accés a la C17 des del lateral, en direcció Barcelona, també quedarà tallat i els vehicles s’hauran d’incorporar a aquest vial a la incorporació a la C17, a l’alçada del cementiri municipal. El trànsit dels autobusos 155, 648, 685 i Sagalés es veurà afectat aquell dia.

El pla d’asfaltat continuarà dilluns, 7, i dimarts, 8 d’octubre amb l’actuació al carrer Clavell. Les obres afectaran el tram ubicat entre la plaça Lluís Companys i el passeig Rocamora. Durant aquests dies no podran circular els vehicles per aquest vial ni es podrà fer ús dels guals.

El tercer carrer que s’asfaltarà és l’avinguda Riera de Sant Cugat. Les obres s’iniciaran dimarts, 8 d’octubre, i es faran en dues fases. A la primera, l’actuació implicarà l’asfaltat d’aquest carrer, entre Quarters i el passatge Rondalles. Les obres es faran els dies 8, 9, 10 i 11 d’octubre i obligaran a desviar tot el trànsit de vehicles pel passeig de la Font Pudenta, que passarà a tenir doble sentit de circulació. No es podrà accedir als guals de la Riera de Sant Cugat ni estacionar els vehicles en l’àmbit de l’obra. La segona fase es farà els dies 12 i 13 d’octubre i es realitzarà a la Riera de Sant Cugat, entre el passatge Rondalles i l’avinguda de Terra Nostra. Aquesta actuació implicarà el tall de trànsit que uneix els barris de Font Pudenta i Terra Nostra. El servei de l’autobús 155 també es veurà afectat aquests dies.

Totes aquestes afectacions s’explicaran en una reunió informativa que el consistori ha organitzat amb el veïnat de Font Pudenta el dilluns 7 d’octubre al local de l’associació de veïns del barri (passatge Hug, 28), a les 18 h.

El passat mes d’abril el consistori l’Ajuntament ja realitzar la mateixa actuació a l'avinguda Terra Nostra, al carrer Petúnies i el pont de la Mina, amb un cost de 185.000 euros.

Darrera actualització: 03.10.2019 | 10:28