L’asfaltat de l’avinguda de la riera de Sant Cugat es posa en marxa i l’Ajuntament dona compte de les obres

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 00:00

Del 8 al 13 d'octubre s'arranjarà, en dues fases, aquest vial que connecta els barris de la Font Pudenta i de Terra Nostra.

L’asfaltat de l’avinguda de la riera de Sant Cugat, en el tram entre Quarters i el passatge Rondalles, s’ha posat en marxa aquest dimarts, 8 d’octubre. Aquesta primera fase acabarà divendres, dia 11, i els dies 12 i 13 es farà el mateix al tram fins a l’avinguda Terra Nostra. Les obres obliguen a desviar tot el trànsit de vehicles pel passeig de la Font Pudenta, que passa a tenir doble sentit de circulació i per això, no s’hi podrà aparcar en un tram. A la riera de Sant Cugat no es podrà accedir als guals ni estacionar-hi en l’àmbit de l’obra, ja que es talla totalment per tal que els treballs es puguin fer de forma més ràpida. L’autobús 155 tampoc no circularà en aquest tram i les parades alternatives s’han ubicat a l’altra banda de la riera de Sant Cugat, al polígon la Ferreria.

Per donar compte de l’actuació i recollir les impressions veïnals, l’Ajuntament va convocar ahir dilluns, 7 d’octubre, una reunió al local de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, a la qual hi va assistir una trentena de persones. “Sabem que és una obra complicada, que afecta la mobilitat i l’aparcament, però el resultat serà un arranjament integral i en profunditat”, va indicar el regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre. El projecte forma part del setè pla d’asfaltat de Montcada i Reixac, que inclou una inversió de 200.000 euros per arranjar, a més, el carrer Clavell i un tram del lateral de la C-17, sota el pont de l’R3. “Som conscients que hi ha més carrers que necessiten d’una millora, però el nostre pressupost és limitat i en aquest cas, hem prioritzat que l’avinguda de la riera de Sant Cugat és un vial molt transitat”, va expressar el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

El veïnat va mostrar la seva preocupació per les restriccions d’aparcament al carrer i la dificultat de fer servir els guals mentre durin les obres, van demanar una alternativa per a les persones que ocupen plaça d’estacionament per a minusvàlids, més senyalització sobre els canvis de sentit i talls temporals de carrers i van preguntar sobre la recollida d’escombreries durant l’asfaltat. També va aprofitar la trobada amb els regidors per demanar l’arranjament d’altres vials del barri, com ara el carrer Elisenda de Montcada; més contenidors al tram final de l’avinguda de la riera de Sant Cugat, la col·locació de senyals de reducció de la velocitat al carrer Pere de Montcada i van plantejar la possibilitat de crear una comissió sobre les obres de connexió dels carrers Medinaceli i Barberà, a la Muntanyeta, que actualment són en marxa.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 09:33