L’Ajuntament habilita una secció específica sobre el servei d’Ocupació de Promoció Econòmica durant el coronavirus

Divendres, 10 d'abril de 2020 a les 11:00

Aquesta decisió va amb línia amb altres serveis que el consistori ha obert els darrers dies, com el resum de mesures concretes d'ajut i suport per a empreses, comerços i persones autònomes afectades per l’actual situació.

Amb motiu de la incertesa generada per la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha habilitat una secció especial al web municipal amb la informació més important que ofereix el servei de Promoció Econòmica en matèria d’ocupació i feina. Amb una actualització diària, el consistori recull totes les mesures aprovades fins ara en l’àmbit laboral per aquelles persones treballadores o que estan en situació d’atur a conseqüència del moment actual que estem vivint. El pots consultar fent clic aquí.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, assegura que aquesta decisió busca resoldre els dubtes de la ciutadania en moments d’incertesa. “Des del servei de Promoció Econòmica i Ocupació continuem treballant de manera telemàtica amb la intenció de seguir donant servei a la ciutadania. La nostra web canvia pràcticament cada dia. Busquem resoldre les problemàtiques ciutadanes i de les empreses en un procés continu d'actualització de dades, però també estem oberts a suggeriments i idees”, ha declarat.

La Regidoria de Promoció Econòmica continua realitzant atenció telefònica al número 935 648 505, de 9 a 14 hores.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 09:38