Promoció Econòmica ofereix servei d’atenció empresarial davant la incertesa causada pel coronavirus

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 17:00

La Regidoria ha habilitat un enllaç que permet consultar les mesures adoptades fins ara en l'àmbit econòmic i un segon per resoldre dubtes en l'àmbit laboral, fiscal o de finançament.

Davant la crisi causada per la pandèmia de la COVID-19, amb restriccions tant en l’àmbit laboral com social, la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha impulsat un servei d’atenció online per tal que les empreses i les persones emprenedores locals puguin rebre un servei d'assessorament inicial que els ajudi a resoldre dubtes sobre la situació actual en matèria laboral, fiscal o de finançament. Totes les consultes es poden enviar a través del següent enllaç.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, justifica aquesta acció assegurant que el context actual ofereix nombroses incerteses que requereixen respostes urgents. “Intentem adaptar-nos al nou escenari que ha creat la COVID-19 facilitant que empresaris i emprenedors ens facin arribar totes les seves consultes. En paral·lel, estem treballant amb la regidoria de Comerç per fer un recull d’informació amb les mesures concretes de suport que s’han adoptat fins ara per a empreses, comerços i persones autònomes”, ha explicat. Fes clic en aquest enllaç per comprovar totes les mesures aprovades fins ara tant per l'Ajuntament com per la Generalitat de Catalunya o el govern espanyol (última actualització: dimecres 15 d'abril).

Darrera actualització: 16.04.2020 | 11:12