L'Ajuntament reforça el Pla Estratègic de Promoció Econòmica i Ocupació amb la incorporació d'una agent d'ocupació

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquesta incorporació arriba després de la presentació oficial del Pla, que va tenir lloc el passat febrer.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha reforçat el Pla Estratègic de Promoció Econòmica i Ocupació amb la incorporació d'una Agent d'Ocupació i de Desenvolupament Econòmic Local (AODL). Amb aquesta nova figura, el consistori busca establir un nexe d’unió amb altres regidories i administracions supramunicipals, alhora que desplegar les accions contemplades a un Pla que va presentar al febrer i el contingut del qual es pot consultar a https://economiaiocupacio.montcada.cat/.

Per a l’elaboració del Pla es va fer una anàlisi de la situació socioeconòmica del municipi on es van definir els eixos estratègics a treballar per a la millora de les dades sobre l’atur, la formació i l’atracció de talent o la competitivitat empresarial, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, considera el nou reforç una notícia molt important pel consistori. “El Pla Estratègic de Promoció Econòmica i Ocupació és una aposta clara d’aquest equip de govern i, en aquest sentit, la figura de la nova agent resulta essencial, especialment en un moment tan delicat com l’actual. Sabem que l’escenari post COVID-19 serà dur, però estem treballat i estem preparats per aplicar aquelles accions previstes al Pla que aprofitin el potencial del nostre municipi”, ha declarat.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 11:45