Quatre regidores representaran Montcada i Reixac al Consell Comarcal del Vallès Occidental

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 10:00

Mar Sempere, M. Rosa Borràs, Inés Fernández i Ana Pellicer prendran possessió del càrrec el 19 de juliol, quan es constituirà l'ens i se'n triarà la presidència.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental comptarà amb quatre representants de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Es tracta de les regidores Mar Sempere (ECP), presidenta de l’Àrea Social; M. Rosa Borràs (ERC), regidora de Cultura i Patrimoni i d’Ocupació i Treball; Inés Fernández, regidora del PSC; i Ana Pellicer, portaveu del grup municipal de Cs. Les edils prendran possessió del càrrec de conselleres el 19 de juliol, quan se celebrarà, a l’Ajuntament de Sabadell (12 h), el Ple de constitució de l’ens comarcal i se’n triarà la presidència per al mandat 2019-2023.

La data de celebració del Ple ve determinada per la proclamació dels membres del Consell per part de la Junta Electoral Provincial de Barcelona i la constitució s’ha d’efectuar el primer dia hàbil després dels 15 dies naturals a comptar de l’endemà de l’acte de proclamació dels conselleres i conselleres, que va ser el 3 de juliol. La composició del Consell Comarcal depèn dels resultats de les eleccions municipals i en base als comicis del 26 de maig, l’ens estarà integrat per 12 representants del PSC, 10 d’ERC, 5 de Junts per Catalunya, 4 de Cs, 3 d’En Comú Guanyem, 2 de la CUP-Amunt, 2 de Tot per Terrassa i 1 del PP.

Darrera actualització: 09.07.2019 | 11:57