La regidora Mar Sempere, consellera comarcal d’Habitatge

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 00:00

L'edil montcadenca va ser nomenada ahir i i està integrada al grup En Comú Guanyem, que forma part de l'equip de govern de l'organisme comarcal.

La presidenta de l’Àrea Social i portaveu del grup municipal d’En Comú Podem a Montcada i Reixac, Mar Sempere, serà la consellera delegada de l’àmbit d’Habitatge al Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’ens, presidit per segon mandat consecutiu per l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va celebrar ahir dijous, 25 de juliol, un ple extraordinari per aprovar-ne l’organització per al mandat 2019-2023, que estarà formada per cinc àrees i tres vicepresidències. El govern de l’ens vallesà l’integren el PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem.

La cartera que portarà Sempere forma part de l’Àrea de Territori i Transició Ecològica. “L’habitatge és un problema fonamental a tota Catalunya, inclòs el Vallès Occidental, des de la vessant del lloguer, de necessitat de vivendes socials, les rehabilitacions, les ocupacions irregulars, l’emergència habitacional, els pisos buits o les clàusules sòl”, ha indicat Sempere, qui considera fonamental “sumar esforços entre totes les administracions per posar en marxa mesures que garanteixin una millora en l’accés i el manteniment de l’habitatge per a persones vulnerables”.

Mar Sempere, que al Consell Comarcal forma part del grup En Comú Guanyem, és una de les quatre representants de l’Ajuntament de Montcada i Reixac en aquest organisme. També hi formen part la regidora del PSC Inés Fernández, la regidora d’ERC M. Rosa Borràs i la portaveu de Cs, Ana Pellicer. Totes quatre van prendre possessió del càrrec el 19 de juliol passat, en un acte celebrat a l’Ajuntament de Sabadell.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 13:02