Presentada la proposta d’urbanització de l’Estany de Gallecs davant l’associació de veïns del barri

Dimarts, 19 de març de 2019 a les 00:00

El consistori organitzarà el proper dilluns 8 d'abril una assemblea informativa a Palau Solità i Plegamans (municipi adjacent a la urbanització) per explicar més detalls als propietaris dels solars.

El passat divendres 15 de març, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, juntament amb altres tècnics municipals, va mantenir una reunió amb l’associació de veïns de l’Estany de Gallecs, on va explicar els detalls del projecte d’urbanització del barri. El procés de millora del sector va iniciar-se al 2017 i té com a objectiu dotar la urbanització d’aigua potable, clavegueram, asfaltat i voreres. En aquest cas, els propietaris de les parcel·les hauran d’assumir costos de la intervenció, motiu pel qual el consistori ha plantejat una proposta d’urbanització el més econòmica possible.

Sánchez va voler destacar tota la feina que s’està fent en matèria de dignificació i legalització d’algunes zones de Montcada i Reixac amb carències. “Dignificar la vida dels montcadencs que viuen en barris degradats i sense serveis és un repte i una prioritat d'aquest govern municipal i així ho estem fent allà on la legalitat ens ho permet i on els veïns estan disposats a col·laborar, assegura el regidor.

La reunió del proper dilluns 8 d'abril amb els propietaris dels solars tindrà lloc a la Masia de Can Cortès - Centre Cultural (carrer del Camí Reial, 56, Palau Solità i Plegamans).

L'Estany de Gallecs és una urbanització d'11,8 hectàrees que pertany a Montcada i Reixac des de l’època medieval i compta amb una seixantena de parcel·les, de les quals 40 estan edificades. L'espai està envoltat del parc agrícola i natural de Gallecs, de 755 hectàrees, repartides entre els municipis de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Lliçà de Vall i Parets del Vallès.

Darrera actualització: 20.03.2019 | 14:39