Procés participatiu per donar visibilitat a escriptores

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 00:00

El certamen, del 10 al 31 de març, es canalitza pel portal Montcada Participa i consistirà a triar autores d'una llista de preseleccionades pel jurat i per les aportacions de la ciutadania.

‘Les escriptores donen la cara’ és un procés participatiu que pretén escollir 10 escriptores del fons bibliogràfic de les biblioteques de Montcada i Reixac, per tal de donar-les visibilitat mitjançant una fotografia i una frase de cada autora triada, que es penjaran a les parets de la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), d’una escriptora cada mes. El termini per prendre-hi part anirà del 10 al 31 de març. Aquest certamen és una de les principals novetats del programa 2020 del Dia de les Dones Treballadores a Montcada i Reixac.

Per participar al procés cal ser major de 14 anys i haver-se registrat a la plataforma Montcada Participa (participacio.montcada.cat). Cada persona podrà triar fins a un màxim de quatre autores d’una llista de 15 preseleccionades pel jurat del procés. Cada persona, a més podrà triar fins a tres autores que no figurin a la llista, amb els següents requisits: l’escriptora ha de ser dona de qualsevol país, ha d’escriure novel·la, n’hi ha d’haver llibres seus a lles biblioteques de Montcada i Reixac i la seva obra ha de contenir reivindicacions feministes o bé, estar protagonitzada o vesar sobre el món de les dones. Les 10 autores triades seran les 7 més votades de la llista de 15 elaborada pel jurat i les altres tres s’escolliran d’entre les que proposi la ciutadania.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 08:36