Obert el cinquè concurs del cartell del Dia de les Dones Treballadores

Divendres, 17 de gener de 2020 a les 00:00

Les persones que hi vulguin participar tenen temps per presentar la seva proposta, que mostri la lluita de les dones, fins al 12 de febrer.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat la cinquena edició del concurs per triar el cartell que il·lustrarà els elements promocionals del Dia de les Dones Treballadores del 2020, ‘8 de març’. Hi poden participar persones residents a Catalunya, sense límit d’edat, i tenen temps per presentar-ne la seva proposta –només una per persona– fins al 12 de febrer. Les obres han de ser inèdites, en format A3 vertical, amb tècnica lliure i la seva temàtica ha de vessar sobre la igualtat de gènere o bé, les lluites socials i laborals de les dones.

Les propostes es poden lliurar a la Casa de la Vila (Major, 32), els centres cívics l’Alzina (Núria, 73), La Ribera (Llevant, 10) i Can Cuiàs (Geranis, sn) o al Kursaal (Masia, 39) en l’horari habitual d’atenció al públic. Els cartells no poden dur signatura i al dors del cartell es farà constar un pseudònim. Les dades personals de la persona participant s’hauran de presentar en una butlleta de participació. El veredicte i lliurament de premis es farà al voltant del 8 de març i les imatges participants s’exposaran al Kursaal del 5 de març al 9 d’abril. El primer premi està valorat amb 450 euros i s’hi poden atorgar un màxim de 3 accèssits, de 300 euros cadascun.

Darrera actualització: 17.01.2020 | 14:30