En marxa el sisè concurs de microrelats ‘Dones veu a les dones?’

Dilluns, 20 de gener de 2020 a les 00:00

El certamen pretén sensibilitzar la ciutadania sobre les lluites de les dones i el termini per presentar-hi obres finalitza el 24 de febrer.

El sisè concurs de microrelats ‘Dones veu a les dones?’, convocat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, ja és en marxa. El certamen pretén sensibilitzar la ciutadania, especialment el jovent, sobre la lluita personal i col·lectiva de les dones pels seus drets. El concurs és obert a la participació de tothom a partir de 16 anys i les propostes s’han de presentar fins al 24 de febrer com a màxim.

Els escrits han d’impactar, emocionar o no deixar indiferent sobre la situació social de les dones i les seves lluites, problemes i drets. S’han de lliurar per correu electrònic, a l’adreça oficinadona@montcada.org, amb l’assumpte ‘Microrelats 8 de març de 2020’; i dos arxius; hi ha d’anar el microrelat participant, amb el seu títol i un pseudònim de la persona autora i en l’altre arxiu cal indicar les dades personals de l’autoria. L’escrit ha de tenir un màxim de 200 paraules i la redacció ha de ser en català o castellà, amb la font Calibri, a cos 12. El concurs atorga 3 premis, de 200 euros cadascun. El veredicte i lliurament dels reconeixements serà al voltant de Sant Jordi 2020, a l’abril.

Darrera actualització: 20.01.2020 | 10:52