Nova sessió de co-creació del projecte de millora de l’N-150

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:00

La reunió es farà en format presencial el 15 de juny a la tarda, al Museu i jardins ca n’Ortadó de Cerdanyola. Cal inscripció prèvia per assistir-hi.

  • Es tracta de la cinquena trobada de treball que es fa amb veïnat i representants d’entitats de Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà del Vallès.
  • L’objectiu d’aquesta nova reunió és presentar la identitat visual del projecte i fer dos tallers, un de bones pràctiques i un altre sobre accions i estratègia urbana.
  • El projecte Riconncet-URBACT pretén humanitzar el tram de vial que travessa els quatre municipis, amb propostes sobre seguretat, mobilitat i zones verdes.

La cinquena sessió de co-creació –les que es fan amb veïnat i representants d’entitats– del projecte Riconnect-URBACT, de millora d’un tram de l’N-150 es farà el 15 de juny, a partir de les 18.45 h. Serà la primera trobada d’aquest tipus que es fa en format presencial i tindrà lloc al Museu i jardins ca n’Ortadó de Cerdanyola (plaça Sant Ramon, 23-24). Durant la sessió es presentarà la identitat visual del projecte i el nom triat per definir-lo i hi haurà dos tallers, un de bones pràctiques i un altre sobre primeres accions i estratègia urbana. Per assistir-hi cal inscripció prèvia perquè les places són limitades, omplin aquest formulari.

La sessió anterior del Riconnect-URBACT de l’N-150 va tenir lloc a final de maig i va consistir en una ruta per conèixer els valors ecosistèmics de l’entorn del vial. Es van fer tres rutes al mateix temps, una per Montcada i Reixac i les altres dues, per Cerdanyola i Barbèra del Vallès. Concretament, la de Montcada i Reixac tenia com a objectiu estudiar com millorar els corredors biològics entre Collserola, el riu Ripoll i el riu Sec.

La sessió va consistir en un recorregut a peu des de l'N-150, a l’alçada del carrer Poblet fins a la riera de Sant Cugat, passant pel parc de Canaletes, a Collserola, i el terme municipal de Cerdanyola. Al llarg de traçat, els tècnics municipals i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) –ens que coordina el projecte de l’N-150– anaven assenyalant els punt crítics a millorar des d’un punt de vista de connexió entre la carretera i l’entorn natural i recollint les demandes del veïnat.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 09:50