Montcada i Reixac tria els representants al Ple a les eleccions locals d’aquest 28M

Diumenge, 28 de maig de 2023 a les 00:00

Els comicis se celebren avui diumenge, 28 de maig, de 9 a 20h, en un total de 30 taules distribuïdes en 13 col·legis electorals.

Un total de 26.040 persones estan cridades a les urnes a Montcada i Reixac a les eleccions locals d’aquest diumenge, 28 de maig, les dotzenes des del 1979. A Montcada i Reixac, aspiren a entrar al Ple un total de 9 candidatures, quatre de les quals ja tenen representació al consistori: En Comú Podem, PSC, ERC i Cs. Altres cinc opten a formar-hi part: Junts, Vivim, PP, VOX i Ara Montcada, aquesta última formació es presenta per primer cop a uns comicis locals. A les darreres eleccions, hi van votar 15.302 persones sobre un cens de 25.561 electors, el que va suposar un 59,86% de participació.

La jornada electoral arrenca a les 9 i finalitzarà a 20 h i les 30 taules de Montcada i Reixac estaran situades a 13 centres electorals: Espai Jove Can Tauler, Casa de la Vila, Ins La Ferreria, escola El Turó, Centre Cívic La Ribera, Ins La Ribera, escola Reixac, escola Elvira Cuyàs, Ins Montserrat Miró, escola Mas Rampinyo, escola Mitja Costa, Espai Cultural Kursaal i Centre Cívic Can Cuiàs. Un total de 90 persones seran els presidents i vocals de les taules, triades per Ple. L’Ajuntament desplegarà un dispositiu especial tècnic i humà format per una trentena de treballadors municipals per garantir el bon funcionament de la jornada. Durant tota la jornada, l’edifici consistorial estarà obert al públic per atendre reclamacions i dubtes sobre el cens i el procés electoral.

Les dades de participació es faran públiques a les 14 h i a les 18 h i el recompte de vots arrencarà a les 20 h, un cop tanquin els col·legis electorals. La web municipal www.montcada.cat i La Veu de Montcada i Reixac, per mitjà del seu web www.laveu.cat i les seves xarxes socials, faran el seguiment de la jornada. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà un número especial d’eleccions que sortirà al carrer el 2 de juny.

Darrera actualització: 30.05.2023 | 12:53