La participació a Montcada i Reixac el 28M a les 14 h és del 30,15%

Diumenge, 28 de maig de 2023 a les 14:20

Un total de 7851 persones, sobre un cens de 26.040 electors i electores, ha exercit el seu dret a vot en aquests comicis locals.

La participació a les 14 h a Montcada i Reixac a les eleccions locals que se celebren avui diumenge, 28 de maig, és del 30,15%, sobre un cens de 26.040 persones, el que suposa que hi ha exercit el seu dret a vot 7851electors i electores. En comparació als anteriors comicis municipals, celebrats al 2019, la participació és de 2,7 punts menys. Fa quatre anys a les 14 h havia votat el 32,8% del cens, 8.405 electors i electores sobre un total de 25.561. El segon avanç serà el de la participació registrada a les 18 h.

La ciutadania tria aquest diumenge els 21 representants al Ple Municipal, entre les nou candidatures que es presenten al municipi: En Comú  Podem, PSC, ERC, Cs, Junts, Vivim, PP, Vox i Ara Montcada. Les 30 meses electorals s’han constituït amb normalitat i els 13 col·legis electorals del municipi han obert a les 9 h i tancaran a les 20 h, moment en que començarà el recompte de vots.

Els centres de votació són: Espai Jove Can Tauler, Casa de la Vila, Ins La Ferreria, escola El Turó, Centre Cívic La Ribera, Ins La Ribera, escola Reixac, escola Elvira Cuyàs, Ins Montserrat Miró, escola Mas Rampinyo, escola Mitja Costa, Espai Cultural Kursaal i Centre Cívic Can Cuiàs. Un total de 90 persones seran els presidents i vocals de les taules, triades per Ple. L’Ajuntament ha desplegat un dispositiu especial tècnic i humà format per una quarantena de persones per garantir el bon funcionament de la jornada. Hi ha personal de l’administració als col·legis electorals, de Secretaria, Brigada Municipal, Policia Local, Comunicació Municipal i La Veu. Durant tota la jornada, l’edifici consistorial estarà obert al públic per atendre reclamacions i dubtes sobre el cens i el procés electoral.

La web municipal www.montcada.cat i La Veu de Montcada i Reixac, per mitjà del seu web www.laveu.cat i les seves xarxes socials, faran el seguiment de la jornada. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà un número especial d’eleccions que sortirà al carrer el pròxim divendres, 2 de juny.

Darrera actualització: 30.05.2023 | 12:53