Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans es presenta al públic en un acte en línia

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 00:00

La trobada serà el 18 de novembre (18 h) i s’hi podrà accedir per mitjà del web www. montcada.cat.

Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans es presenta al públic el pròxim dimecres, 18 de novembre, en un acte en línia que es farà a les 18 h i al qual s’hi podrà accedir per mitjà del web www.montcada.cat. El projecte, aprovat al Ple de setembre d'enguany, recull els eixos i les actuacions que es desenvoluparan al municipi entre el 2020 i el 2022 per fer front a l’envelliment de la població amb la millor qualitat de vida possible, que la ciutat es pensi per a les persones grans i que garanteixi la presència dels col·lectius més vulnerables en la presa de decisions sobre urbanisme, cultura, formació, atenció, acompanyament, participació comunicació, via pública...

L’acte de presentació comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa, Laura Campos; el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre; la cap del servei de suport de programes socials de la Diputació de Barcelona, Iolanda Moragues; la coordinadora de la Red de Ciudades Amigas de las personas mayores, de l'Imserso, Maite del Pozo; Sònia Díaz, de la cooperativa Doble Via, que ha coordinat el pla d’acció del projecte.

Montcada Ciutat Amiga és el resultat d’una diagnosi participativa que es va desenvolupar la llarg del 2018, durant la qual hi van prendre part més de 200 persones, entre personal municipal, agents socials i ciutadania del municipi. El pla local forma part de la Xarxa de Ciutats Amigues de les Persones Grans promoguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Darrera actualització: 12.11.2020 | 11:24