Mòdul d’inserció sociolaboral de manipulació i logística

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 00:00

L'acció s'adreça especialment a persones amb dificultats per accedir al món laboral i el 17 de setembre n'hi ha una xerrada informativa a les oficines d'Ocupació i Treball.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, en el marc del Pla Local d’Inclusió Social, ofereix un mòdul de formació sociolaboral en logística i manipulació. L’acció s’adreça especialment a persones en situació de vulnerabilitat que tenen dificultats per accedir als circuits normalitzats de formació i recerca de feina. La iniciativa és una propostes de les regidories de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió i d’Ocupació i Treball, per tal de millorar les competències professionals de la ciutadania, integrar-se al món laboral, assolir l’autonomia personal i promoure la seva inclusió al municipi.

El programa es farà del 23 de setembre al 15 de novembre, tindrà una durada de 170 hores, dividides en una primera part de formació (105 hores), mitjançant la qual s’obtindrà el carnet de manipulació i carretoner/a. Un segon bloc correspon a les pràctiques no laborals a empreses del sector i un tercer, sobre recerca i eines per accedir al mercat de treball. Per participar al programa, cal residir a Montcada i Reixac i estar en situació de desocupació. Les persones interessades poden assistir a la sessió informativa que tindrà lloc el 17 de setembre, a Ocupació i Treball (Alt de Sant Pere, 73), a les 9.30 h. Per a més informació, contactar amb Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió (Masia, 39) o amb Ocupació i Treball.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 14:37