Cloenda del curs sociolaboral de logística i manipulats

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

Una quinzena de persones ha pres part a la formació, en el marc del Pla Local d'Inclusió Social, i dues n'han obtingut feina.

Una quinzena de persones de Montcada i Reixac ha participat a la formació sociolaboral en logística i manipulats, en el marc del Pla Local d’Inclusió Social. El curs s’ha fet del 23 de setembre al 15 de novembre i aquest dimecres, 20 de novembre, la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió, Mar Sempere, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, han lliurant el diploma acreditatiu als participants. Ambdós departaments han coordinat l’acció formativa.

La formació que heu rebut és molt important per al vostre futur laboral i a més, Montcada i Reixac ofereix força oportunitats en l’àmbit de la logística”, ha indicat Sempere. “No us conformeu amb el que teniu i continueu formant-vos sempre”, ha expressat Teixidó. Dos alumnes han obtingut feina arran la participació en aquesta formació. El curs s’adreçava a persones en situació de vulnerabilitat, amb dificultats per accedir als circuits normalitzats de formació i recerca de feina. El programa és de 170 hores, dividides en una primera part de formació i una segona, de pràctiques no laborals a empreses del sector i un tercer, sobre recerca i eines per accedir al mercat de treball.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 14:15