Lola Herrera i Lluís Homar, artistes destacats de la programació d’espectacles d’octubre a desembre 2019

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 14:00

Les entrades per a tots els muntatges del trimestre es posen a la venda aquest divendres, 13 de setembre, per Internet i a la taquilla de l'Auditori Municipal.

Un dels èxits més importants del teatre espanyol dels darrers 50 anys, ‘Cinco horas con Mario’, és un dels espectacles més destacats de la programació als espais escènics municipals d’octubre a desembre del 2019, que ja s’ha fet pública. El text de Miguel Delibes interpretat des del 1979 per Lola Herrera es podrà veure al Teatre Municipal (Tarragona, 32) el 7 de desembre (21 h). L’actriu dona vida a Carmen Sotillo, qui acaba de perdre el seu marit de forma inesperada i un cop la família abandona la vetlla, ella sola l’acompanya en un monòleg-diàleg en què el públic descobreix les seves personalitats i els conflictes del seu matrimoni.

La temporada arrencarà el 12 d’octubre (21 h) al Teatre Municipal amb un altre plat fort, ‘La nieta del Sr. Linh’, amb Lluís Homar, qui torna a l’escenari montcadenc poc més d’un any després de representar-hi ‘Cyrano’. El muntatge és una estrena, fruit d’una residència artística de la versió en castellà d’aquesta obra que va gaudir d’un gran èxit al Teatre Lliure de Barcelona. La comèdia ‘La Tendresa’, de T de Teatre i Dagoll Dagom, és un altre muntatge que ve avalat per la crítica i els reconeixements: Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i XII Premio Valle-Inclán de Teatro. Es representarà el 18 d’octubre (21 h), al Teatre Municipal.

El muntatge revelació del 2018, ‘A. K. A.’, arribarà al Teatre Municipal el 26 d’octubre (21 h), amb la història de Carlos, un jove de 15 anys de classe mitjana que s’enamora via xarxes socials d’una noia. L’autor, Daniel J. Meyer, i el protagonista, Albert Salazar, van rebre el Premi Max 2018. ‘Lapònia’, una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem des de la infància que ha triomfat arreu de Catalunya, arribarà al Teatre Municipal el 15 de novembre (21 h).

El públic familiar també disposarà de propostes de qualitat. El 20 d’octubre (12 h), el Teatre Municipal acollirà ‘El monstre de colors’, un espectacle de titelles, música i colors que adapta el reconegut llibre amb el mateix nom de l’autora Anna Llenas. D’altra banda, Montcada i Reixac acollirà per primer cop dos espectacles del festival ‘El més petit de tots’ i que inclou activitats per diverses ciutats de Catalunya. El 23 de novembre hi haurà, al Teatre Municipal, ‘Planeta KA’, un muntatge de 30 minuts que es podrà veure en quatre sessions. L’endemà, el dia 24, hi haurà ‘Playscapes/Paisatges de joc’, una instal·lació que es podrà accedir de 10 a 14 h.

I en clau musical, dues propostes. El 23 de novembre hi haurà el tradicional concert solidari de gòspel, al Kursaal (18 h), amb el cor Gòspel Gràcia. El 29 de desembre, torna al Teatre Municipal l’Orquestra Simfònica Sant Cugat (19 h), amb l’espectacle de Nadal ‘Concert valsos i danses 2019’.

Les entrades per a tots els espectacles es posen a la venda el 13 de setembre, a les 17 h, a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) i a la mateixa hora, a www.mirteatres.cat. L’Ajuntament posa a la venda 50 abonaments al preu de 50 euros, que s’han de comprar a la taquilla de l’Auditori Municipal, i inclouen una entrada per a ‘La nieta del Sr. Linh’, ‘La Tendresa’, ‘Lapònia’, ‘Cinco horas con Mario’ i ‘Concert valsos i danses 2019’. Tota la informació sobre les obres i els preus, a www.mirteatres.cat.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 14:38