Lluís Homar tria Montcada i Reixac per preparar ‘La nieta del señor Linh’

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

Es tracta de la versió en castellà del muntatge que ha triomfat al Lliure i que es podrà veure dissabte, 12 d'octubre, al Teatre Municipal.

L’actor català Lluís Homar farà aquesta setmana la residència per preparar ‘La nieta del señor Linh’ al Teatre Municipal (Tarragona, 32) de Montcada i Reixac i que s’estrenarà públicament al mateix equipament el pròxim dissabte, 12 d’octubre (21 h). L’obra és la versió en castellà de ‘La neta del senyor Linh’, un muntatge avalat per la crítica que es va estrenar al festival Temporada Alta i que, posteriorment, va fer temporada al Teatre Lliure. Homar interpreta tots els papers de l’espectacle –el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark– i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so i projeccions.

La història reflexiona sobre la soledat i sobre el desig de comunicar-se amb els altres, la força de la imaginació i la representació i, com a teló de fons hi ha les persones refugiades, un dels grans reptes als quals s’enfronta Europa en aquests moments. L’estrena a Montcada i Reixac és fruit d’un acord amb l’Ajuntament de col·laboració de residència artística. Les entrades per a l’espectacle són a la venda al web www.mirteatres.cat.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 09:34