L’Oficina Local d’Habitatge adapta el seu servei amb motiu de la COVID-19

Divendres, 10 d'abril de 2020 a les 11:00

L’Ajuntament també ha habilitat un espai específic al web www.montcada.cat per informar sobre el servei que ofereix el departament. 

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de l’Ajuntament ha adaptat els seus serveis a la nova situació generada per la pandèmia del coronavirus, amb la voluntat de mantenir l’atenció a la ciutadania i d’informar de les mesures en matèria d’habitatge que prenen tant l’administració local com l’autonòmica o l’estatal. Per aquest motiu, aquest servei municipal ha aglutinat tota la informació a https://www.montcada.cat/temes/habitatge/

L’OLH també continua realitzant atenció telefònica al número 935 726 496, de 9 a 14 hores, mentre que hi ha dues adreces electròniques per a l’atenció telemàtica: habitatge@montcada.org (per temes d’habitatge) i sidh4@montcada.org (per consultes al Servei d’Intermediació en Deutes Hipotecaris).

La regidora d’Habitatge, Jessica Segovia, ha afirmat que “la voluntat municipal és posar en tot moment a disposició de la ciutadania tota la informació de què disposem, ja que sabem de la preocupació de les famílies que han de pagar els seus habitatges, bé sigui amb hipoteques o en lloguer”. En aquest sentit, i pel que fa a la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer 2020, encara no s’han fet públiques les bases reguladores i no s’ha marcat un calendari per a presentar sol•licituds. 

Des de la regidoria s’ha informat que tan aviat s’aprovin i es publiquin aquestes bases es donarà publicitat del seu contingut.  
 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 17:35