L’exposició ‘Febre del divendres nit’ reflexiona sobre oci i conductes de risc

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 00:00

La mostra es podrà visitar al Kursaal del 2 al 24 de febrer i consta de 12 plafons, il·lustrats per Azagra i Revuelta, que simulen una sortida nocturna. Es poden demanar visites de grup al servei PASSA.

L’Espai Cultural Kursaal acollirà des d’aquest dijous, 2 de febrer, i fins al dia 24 l’exposició ‘Febre del divendres nit’, a proposta del Punt d’Assessorament en Salut (PASSA). La mostra, produïda per l’entitat Promoció i Desenvolupament Social (PDS), pretén prevenir sobre els riscos associats a l’oci nocturn.

Al voltant de 12 plafons –il·lustrats pels reconeguts dibuixants Carlos Azagra i Encarna Revuelta–, el públic participa en una sortida nocturna simulada i es converteix en el protagonista de diversos jocs de rol que l’enfronta a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

L’objectiu d’aquest projecte és promoure un procés de reflexió al voltant de les conductes de risc als joves entre 15 i 20 anys, per tal de fer-los  més conscients de les seves actituds i conductes i d’afavorir la presa de decisions autònomes i responsables.

La mostra utilitza una metodologia interactiva i estructurada que inclou l’anàlisi de situacions de grup, discussions i debats estructurals, modelatge, jocs de rol, feedback. El PASSA ofereix visites guiades de la mostra a grups organitzats, centres educatius o d’altres serveis. Per contactar-hi:

Punt d’Assessorament en Salut (PASSA)
passa@montcada.org
633 334 753

Darrera actualització: 25.04.2023 | 11:14