Exposició. Febre del divendres nit

Del 2 al 24 de febrer de 2023 a les 00.00 h

Sobre conductes de risc i l’oci nocturn

FEBRE DEL DIVENDRES NIT és un programa universal de prevenció de conductes addictives dissenyat al voltant d’una exposició de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada, i ésser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfronta a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

El seu objectiu és promoure entre joves de 15 a 20 anys un procés de reflexió al voltant de diferents conductes de risc, per tal de fer-los més conscients de les seves actituds i conductes i d’afavorir la presa de decisions autònomes i responsables.

FEBRE DEL DIVENDRES NIT utilitza estratègies per treballar els determinants personals, pensades per emprar una metodologia interactiva i estructurada que inclou anàlisis de situacions en grup, discussió i debats estructurats, modelatge, jocs de rol, ús del feedback (retroalimentació), etc.

La millor manera d’utilitzar el programa és en el marc de grups organitzats, com ara centres educatius, casals de joves, punts d’informació juvenil i altres serveis dels àmbits de l’educació, la joventut, els serveis socials i la salut.

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Agost, tardes tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.02.2023 | 06:57