L'exposició Controles? en format virtual estarà disponible a Montcada i Reixac fins a l'11 de desembre

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 09:00

El Punt d'Assessorament en Drogodependències, el PASSA, s'encarrega de coordinar les visites dinamitzades a la mostra.

La Diputació de Barcelona ha digitalitzat l'exposició Controles? sobre prevenció de drogodependències, begudes energètiques i pantalles en joves. La mostra ha visitat Montcada i Reixac en diverses ocasions, amb el format presencial. L'objectiu de l'ens supramunicipal amb la nova versió és continuar oferint suport als municipis en aquest àmbit, així com en el foment del bon ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La mostra virtual és oberta a tothom, a través d'aquest enllaç, però es recomana veure-la dinamitzada per un equip de professionals, que estarà disponible per a Montcada i Reixac a partir d'aquest dilluns, 9 de novembre, i fins a l'11 de desembre.

El servei municipal PASSA és l'encarregat de coordinar les accions de difusió de l'exposició, que s'adrecen especialment a jovent, famílies i professionals de l'àmbit educatiu. El 12 de novembre hi ha prevista una formació a professionals i el dia 19, una sessió oberta a les famílies (18 h). Les persones o grups interessats a participar a les visites guiades de Controles? han de contactar amb el PASSA: 633 334 753; passa@montcada.org.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 13:44