Les visites guiades a la Casa de les Aigües tornen el 5 de juliol

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquestes activitats es faran els tres primers diumenges del mes i estan condicionades per les mesures de prevenció i seguretat de la Covid-19.

La programació d’activitats a la Casa de les Aigües es reprèn aquest diumenge, 5 de juliol, després de mesos aturada a causa de la Covid-19. La primera proposta és l’itinerari guiat A peu del Rec Comtal: el paisatge de l’aigua de Montcada i Reixac a Barcelona. El recorregut començarà a les 10 h i el preu de la sortida és de 3 euros.

El 12 de juliol (12 h) es farà la visita guiada ‘Els secrets de la Casa de les Aigües’, de 90 minuts, i el preu de 2 euros. El dia 19 hi haurà una visita guiada de 45 minuts, a les 12 h. Aquesta activitat és gratuïta. Per condicions de seguretat per la Covid-19, els recorreguts de les propostes s'han dissenyat per fer-se bàsicament a l'aire lliure i amb aforament limitat. 

'Ens satisfà poder reprendre les visites guiades a la Casa de les Aigües, una joia del modernisme industrial català; tindrem les mesures de seguretat pertinents i els recorreguts estaran degudament delimitats i seran majoritàriament a l'exterior', ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, qui anima la ciutadania a participar-hi, tot esperant que ben aviat 'poguem oferir les visites teatralitzades amb el recorregut complet a tots els edificis'.

Per assistir a qualsevol de les tres activitats cal inscripció prèvia obligatòria als telèfons 935 651 122 i 610 144 499 o al correu electrònic museumunicipal@montcada.org. Des de principi de juny, la Casa de les Aigües obre dissabte i diumenge, de 10 a 14 h, per a aquelles persones que vulguin visitar-la per lliure.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 09:42