Les sol·licituds de les beques menjador i de material escolar s'han de tramitar del 2 al 30 de juny

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 11:00

El Consell Comarcal del Vallès Occidental amplia fins al 70% la cobertura dels ajuts d'alimentació.

Les famílies que vulguin sol·licitar una beca de menjador i/o de material escolar i sortides, per al curs 2020-2021, hauran de fer els tramits pertinents del 2 al 30 de juny. Les beques menjador les atorga el Consell Comarcal i les poden demanar totes les famílies amb infants a educació infantil, primària i secundària amb empadronament a Montcada i Reixac, escolaritzats a qualsevol centre del Vallès Occidental. Els ajuts escolars els dona l’Ajuntament amb els mateixos criteris, amb l’excepció que el centre educatiu pot estar ubicat a qualsevol població.

'El Consell Comarcal incrementa del 50% al 70% els ajuts de menjador i és una bona notícia per a l'Ajuntament, perquè ens dona més marge per ajudar més famílies', ha explicat la regidora de Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió, Mar Sempere. L'edil ha anunciat que el consistori destinarà una partida de 60.000 euros per complementar aquestes beques. El Ple de maig, celebrat el dia 28, va aprovar les bases dels ajuts d'escolarització, amb una partida de 83.000 euros. 'A final d'agost, quan tinguem les dades de la demanda real, farem les modificacions de crèdit pertinent per intentar donar cobertura a més famílies, però ara mateix els nostres recursos s'estan destinant a ajuts de subsistència a famílies afectades per la COVID-19', va explicar Sempere, tot assegurant que la despesa del seu departament s'ha incrementat en 10.000 euros més a la setmana.

Com a mesura de seguretat per la COVID-19, de forma preferent, els tràmits s’hauran de fer per Internet, feu click aquí. De forma excepcional, es podrà fer la tramitació de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), però cal cita prèvia, trucant al 935 644 734 o bé al 935 640 756. Les cites s’atorgaran en funció del següent calendari:

2, 3, 4, 5, 8 de juny: Escola El Turó, Escola Reixac i Institut La Ferreria
9, 10, 11, 12, 15 de juny: Institut escola El Viver i Institut La Ribera
16, 17, 18, 19, 20 de juny: Escola Elvira Cuyàs, Escola Font Freda, Institut escola Mas Rampinyo, Escola Mitja Costa i Escola FEDAC
22, 23, 25, 26 de juny: Escola Ginesta, Col·legi La Salle, Escola Fontetes, Escola Mestre Morera, Escola Ciutat Comtal, Institut Montserrat Miró i resta d’escoles de fora de municipi
29 i 30 de juny: Incidències

Un cop s’obté a data de la cita prèvia, la documentacio pertinent s’haurà de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Avinguda de la Unitat, 6). Les famílies dels infants que començaran P3 hauran de demanar la cita en funció del centre que han triat com a primera opció a la preinscripció. Per via telemàtica trobareu tota la documentació que heu d’omplir. Qui faci la sol·licitud presencial haurà d’omplir els documents pertinents, els trobareu a Serveis Socials de la Casa de la Vila (Domingo Fins, 15), el Kursaal (Masia, 39) i a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6).

Darrera actualització: 30.05.2020 | 13:39