Les obres municipals es poden reprendre a partir de l'11 de maig

Dissabte, 9 de maig de 2020 a les 13:30

L'Ajuntament té en marxa cinc actuacions a la via pública i a equipaments que es poden reiniciar a partir d'aquesta data.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac podrà reprendre les obres municipals a partir del pròxim dilluns, 11 de maig. El consistori, per decret, ha aixecat la suspensió de les actuacions urbanístiques que tenia en marxa al municipi, dictaminada el passat mes de març per minimitzar el risc de propagació del coronavirus. Així, es reactivaran, de forma progressiva, les obres de connexió dels carrers Medinacelli i Barberà, a Font Pudenta-Muntanyeta; l’accés al camp de futbol de Ciutat Meridiana des de Can Cuiàs; la pista esportiva adjacent al pavelló Miquel Poblet; els treballs de restauració de la fusteria de la Casa del Maquinista de la Casa de les Aigües i l’última fase de les obres per portar aigua potable a la urbanització Estany de Gallecs.

El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha indicat que ‘totes aquestes obres es troben en la recta final i podrien estar enllestides abans de l'estiu’. Sobre l’enllaç de Barberà amb Medinaceli, només falta reparar una esllavissada d'un talús i construir una petita escala en el tram final del carrer per salvar el desnivell; a Can Cuiàs, està pendent l'arribada d'una malla geotèxtil per assegurar el talús i Gallecs, queda que la companyia Aigües Ter-Llobregat connecti la nova canonada al dipòsit d'aigües. A la Casa de les Aigües, un cop s’enllesteixi la fusteria, quedarà pendent l‘arranjament de les baranes dels pous de la Sala de  Pous i a la pista esportiva s'està pendent de l'eliminació de l'actual torre elèctrica per una nova instal·lació.

Sánchez també ha destacat que, tot i no ser una obra pública, ja s'ha obert el carrer Rigola del polígon del Pla d’en Coll, una acció que millorarà la mobilitat en aquest sector. L’edil ha destacat que les obres de Lidl als terrenys de la carretera de Ripollet van a bon ritme. L’AMB també ha reprès els treballs de l’última fase de la reforma de la N-150 a Terra Nostra.

Darrera actualització: 09.05.2020 | 13:50