Aturades les obres de titularitat municipal a la via pública

Divendres, 20 de març de 2020 a les 00:00

Totes les actuacions han de complir amb les normes de seguretat i control del coronavirus decretades pel govern central.

Totes les obres a la via pública contractades per l’Ajuntament de Montcada i Reixac s’han aturat com a prevenció de la propagació del coronarvirus. Aquesta mesura, que es va posar en marxa dilluns passat, dia 16, afecta quatre actuacions: la pista adjacent al pavelló Miquel Poblet (Pla d’en Coll), la connexió del carrer Barberà amb Medinaceli (Font Pudenta-Muntanyeta), la provisió d’aigua a la urbanització Estany de Gallecs i la millora de l’accés al torrent del Bosc Llarg (Can Cuiàs).

L’Ajuntament ha aprovat avui divendres, 20 de març, un decret mitjançant el qual ordena l’aturada de totes les obres a la via pública, tant públiques com privades, sempre i quan no es tractin d’emergències, com ara actuacions de les empreses concessionàries per garantir els subministraments o bé, per motius de seguretat. El decret també declara la suspensió dels terminis d’execució de les obres privades durant el termini de vigència de l’estat d’alarma. En el cas de les obres majors de titularitat privada, qualsevol actuació ha de complir les normes del reial decret del govern estatal per a la prevenció del coronavirus. El consistori en té comptabilitzades una vintena, en farà un control mitjançant la Policia Local i recomana aturar-les si comporten desplaçaments per la via pública. "Des del govern municipal hem aturat totes les obres públiques per afavorir el confinament i hem demanat a les promotores privades que aturin les seves, però no els hi podem ordenar mentre no ho decreti el govern central", ha expressat el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez.

Darrera actualització: 20.03.2020 | 19:42